2017. október 10., kedd

mindenki azt akarja....1.rèsz


Sokszor felteszem magamnak a kèrdèst,,"mièrt èpp az argentin dog?"s persze azoknak az embereknek is akik ,megtisztelnek a jelenlètükkel,s ellàtogatnak hozzàm,hogy elmerüljünk a szenvedèly mèlysègeibe,vagy esetleg a tenyèszetünkből szeretnènek vàsàrolni..
..nincs jó vàlasz,s nem is kell keresni,de kiszürhető az olyan ember ,aki az etikánkkal ütköző szàndèkkal èrkezik..
Nem fèr bele ...bunyoztatni szeretnèm-mert hallottam legyőzhetetlen...
Nem adok kizáròlag telepőrnek...
S nem szìvesen adok tapasztalatlan első kutyàs ,gyenge kezű nőnek-fiucskának!
A kiállìtàsok-sport versenyek vilàgàba èlők között igy vagy ùgy de kialakul egy kapcsolat...Sokszor egy baràti -sokat èrő màr ,màr munka orientàlt szakmai diszkurzus.
Ez a vilàg bár sokat ad,,annyit el is vesz-hisz mindenki azt akarja,hogy az ő kutyàja legyen a legelismertebb.
Termèszetesen a versengès egy bizonyos szintig egèszsèges,s a valòdi versenyek pontszabàlyos rendszere erősiti a verseny szellemet.
De ez màr messze nem igaz a kiàllìtàsok vilàgàra..Sajnos ezen vilàg csalfa,s semmiképp nem verseny rendszerű.Ezèrt is nehèz ,s nem is szabad kimondani hogy az enyèm nyert,győzött...Egy szubjektìv vilàg, ahol egy adott rossz pillanat,egy fèlreèrtelmezhető gesztus egy magbiztossàg, vagy egy szimpla unszimpàtia alapjàn hirdethetnek de legallàbb is befolyàsolhatja a vègleges sorrendet.Az elèrhetō eredmények kizàrólagosan a" szèpsèg" kategoria,nivójàt emelik.De a szèpsèg relativ,szubjektív s ehez mèg hozzàjàrul a kutya fajtàk ,kivàltkèpp az argentin dog -tàg s,màr màr szèlsősèges standard hatàrai.
...nekem szemèly szerint nem tetszenek a vörös nők, plàne nem a vizilabdàzó hölgyek...de attól mèg nők,s nem is akàr milyenek s Őket is valaki favorizàlja...
Mindenki nyerni szeretne..mindenki azt akarja...s minden àron ,s ezèrt akàr kèpesek elmenni 23 CAC  kiàllítàsra, hogy a vilàg előtt,önmaguk előtt elismertsèget szerezzenek egy -egy kamu "cimmel",amit a birò sportàrs odaitèl, mert nincs kinek odaadni ,s amùgy is befizette a nevezèst erre a kiàllìtàsra s hangsùlyozom Nem versenyre!
Mindenki azt akarja hogy nyerjen,,elismert legyen, hogy emiatt csak tőle vàsàroljanak,hogy hozzà jöjjenek fedeztetni...de milyen àron?!
..mivè lesz az ember, s mivè vàlik az argentin dog, ha ezek a valòdi èrtèkek?!
Ui:...rengeteg jó embert ismertem meg a kiàllìtàs vilàga àltal, s nem bànom!
#argentindog #rapidhuntersteam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése