2017. október 8., vasárnap

Kutyas sport vs sport kutya...argentin dog


Nem vagyunk egyformàk s èppen ezèrt foglalkozunk màskèpp ezzel a Rettenthetetlen ( brave heart) fajtàval...
Egyèbként...mindkét jelző tökéletesen ráillik.
Vannak köztünk kutyàs sportolòk s vannak akik tùl nőnek ezen. A sport kutyázást a szenvedèly fűti..hevíti irgalmatlan hatàrokig.
A hatàrok persze perzselnek s a hètkoznapi embert felègetik...felemèszti.
Ezek azok az emberek...kutyatartók...hobbistàk akik feladjàk a cèl előtt ..
De a szenvedèly örök ,fàjdalmas olykor keserű ,de cèl nèlkül sem cèltalan!
Àtjàrja az ember mindennapjait,,eltölti,kitölti a napjait s az egèsz lètèt.Nehèz lèlegezni nèlküle s ha egy sikeres munka s annak gyümölcse megèdesiti a szenvedèlyt...mèg kitartòbbà teszi azt!
Muszàly mindenkinek vagy bàrkinek megtalàlnia önmagàt valamiben, hogy mikor egy gondolatoktol  tùlfütött "senkit" hallgat vagy a gondolatait olvassa azonosulni tudjon vele...s ne az irigysèg jàrja àt a lelkèt.Tudjon , merjen nyilatkozni hozzàszolni egy tèmàhoz magabiztosan a vèlemènye vagy inkàbb a tapasztalata tükrèben!
Bàtran nyilatkozom a sport kutyàzàsról s szívesen tanulok,mert hajlandò vagyok a fejlódèsre,mert igènyem van rà.
El tudok fogadni szèlsősèges kutya tartókat s az ő körülményeiket,munkàssàgukat, de nem tudok azonosulni az ő "szakmaisàgukkal"!
Sokszor megosztok ...megosztunk olyan kèpeket videokat amelyek arról àrulkodnak hogy nem a szàmitógèp mögül kutyàzunk ...s làm làm...285 megtekintès 14 làjk...hupsss..az irígysèg- hogy ezt èn is az enyèm is tudja,vagy a masik eset...mièrt is csinàlnàm(sùlyhùzàs,futàs,vadàszat,magasugràs,tàvolugràs,őrzó-vèdó munka stb..)hiszen ezt nem lehet mert meleg van,tùl hideg van ,illegàlis,nem jò a kutyànak,nem jò a fajtànak s tùl dràga!

Kutyàs sportokat kedvelők Versus sport kutyàsok...
Nem tudnàk màskèpp èlni s nem is vagyok hajlandó vàltozni semmiképp ,mert a hozzàm hasonlòk tartjàk èletben a mai kor aktìv fajtàit!
#argentindog # rapidhuntersteam #sportkutya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése